Ja Hej

Underbart fint väder är det, man blir så glad, men negativt är att man inte får någon motivation och plugga, slarvat en del med det på senaste och tenta på lörda, få se hur d går? går nog bra ja=).

Det var ett tag sen jag skrev här, saker och ting är detsamma, lr aah kanske inte direkt, men iaf mitt humöör mår underbart braaaa:D:D. Om man ba vore hemma nu i detta fina vädret sola och bada hade varit bättre, men nej sitter fast i denna hålan för tillfället=).

Slutet för terminen börjar närma sig så jävla skönt assååååå, kan d inte ba sluta nu vill ha sommarloov och njuta=), detta året har jag bestämt mig att jag inte ska jobba alls utan ba njuta av ledigheten, lr noot, lite måste man snakea sig:P, får plugga distans under sommarn fö pengarna;), men det jaooo bättre än jobb:D

Nu ska ba duchinaton sen blirre no lite plugg sen=) yeeeh

Peaacee!!


Dagen idag!

Jag det första jag börjar med:   GRATTIIIIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!!!!!!






















Idag började dagen med att ja skulle tvätta, då ja kommer ner och någon har tagit min tvätttid och även låst just denna båsen. När jag ser att den båsen som är jämte har lediga maskiner och är upplåst, så jag stoppar in min tvätt där. Går ut och röker när en kille kommer ut och frågar mig om det är jag som har lagt in tvätten där, jag bah ja. Tror ni inte jag får värsta utskällningen, för en gångs skulle då jag e normal å snäll så blir han irriterad på att jag e så lugn och gapar ihjäl sig på mig. Men aja han har la fördmodligen haft en dålig dag ida:P.

Senare ska jag plugga, okej jag pluggade och fick gjort en del ida=), men när ja ska börja på extentorna ser jag att jag bara har tentor för delkurs 2 ba aja får gå te skolan och skriva ut tentor för delkurs 1. Då jag även ska dra för att köpa cigaretter, och då jag har fö rlite pengar på kortet, vafaaan d ska alltid va nååt, jaja fixar det iaf;).

När jag väl är i skolan och ska skriva ut tentorna, ja då är alla papprerna till skrivaren slut, asså tänkte shiit detta e inte sant, ingen som jobbar nu så man kan fråga om papper, men då jag kommer på finns kanske i hus 18 papper, så jag springer dit och kollar, jadå d fanna=), tar med ett helt packe tillbaka till biblioteket stoppar in dem och låter skrivaren ba skriva ut massa;)=).

Inte min dag alltså men trots det mår jag underbart=) jaduu vad kan detta bero på tro? kanske vädret? hehe;)

Peacee

Home, lyckligast just nu

Hejsan på er, i torsdag åkte jag hem till varberg=), det var halvt bestämt att jag skulle åka då, men som alltid jag säger ska åka åka och aldrig blir av, därför beställde jag med en gång biljetten bara för att då måste jag åka om jag har biljett=).

Som alltid d blir knas i när jag e hemma, samma sak trodde jag det skulle ske nu med, men neeej tvärtom detta var det bästa som kunde hända mig dessa dagarna=) helt underbara med fint väder och allt. Det är det bästa med Varberg, är det sol och varmt är det hur bra stad som helst finns massor och göra, fint hav promenera samlas vid fästningen vid klipporna där det alltid finns folk =).

Allt var bra verkligen allt, min bror speciellt , detta är det jag är mest överlyckligast om just nu:) som har hänt i hemma i Varberg=)

Å snart så flyttar pappa från lägenheten te en annan mindre, men vem bryr sig bra lägenhet mitt mitt i centrum superduper läge:). Ibland önskar man man bodde kvar i Varberg saknar verkligen det stället. I torsdags när ja kom till pappa så la jag mig i mitt föredetta rum och ba tittade rint och tänkte kolla på studentgrejerna allt bah shiit va snabbt tiden har gått egentligen, och fick den känslan då jag bodde hemma, saknaden!

I da runt 12 kom jag till göteborg, mötte upp Hamide som skulle ge mej Annush nyckel till lägenheten. Annush e i Stockholm så jag få sj va här i läggsan:P haha, nemen kom hit åt pluggat lite sen ska strax träffa Eminee=)=), väntar ba hon ska blir klar i körskolan=), jaojao sedan morgen ti handels å kolla lägeet om byten å sånt för i min cpskola kan ingen hjälpa med någoot, på internet fattar nada, så lika gärna prata med dem live. Sedan blir det åka hemmåt te Kstad again:(.



Peaceee




Säger ba.....


RSS 2.0