:)

Hade en känsla av att jag inte skulle komma te Sicilien, nåt skulle ske, antigen skulle Fredrik och dem glömma å hämta upp mig lr att jag skulle försova mig, detta sa jag te Warda innan hon åkte, hon säger lägg av tänk inte så. Så igår kväll gör något då jag kommer på shit har inte checkat in lr ens skrivit ut biljetten, sån idiot asså så får göra det ida, och mitt kort för att skriva ut e också borta, får hitta nån å låna från:)

Går allt som planerat e jag i Sicilien imorn:), skulle helst vilja stanna hemma, för d e sån stress med pluggandet, okej d e tag kvar men jag har massa inplanerat  då jag ej kan plugga så känns ju litee dålit, men denna veckan har varit ganska bra med mitt plugg, har utnyttjat minsta lilla tid jag har fått ledigt för att plugga (nästan;))

Så är det även bokat och klart för Adnin att komma och besöka mig:) 22 december blirre.

Igår hade vi sådan svenskkväll, lr Nadja tog med sig glögg och pepparkakor fårn Sverige då hon va där nu i helgen, väldiigt gott va det, pepparkakorna iaf höhö:) Sedan kolla vi på film, sex and the city hm inte direkt favofilm menhelt ok, sist jag skulle se den stängde av den efter halva, så nu tvungades jag se hela:P.

Nu ska jag äta lite frukost klä på maj och gå te skolan:) Sedan blirre myspys :)



Ciao!





Ja vart ska vi börja

Först kan börja med YES, blev antagen te universitet i USA, helt okej;). Sedan, haft gäster i en vecka nu, Jelena dragis å Saska första dagarna sedan kom Matilda efter de stack å åkte hem ida, så har inte hunnit plugga så jätte mkt, börjar få lite panik nu för det, men ska plugga dessa dagarna innan Sicilien då, lr iaf försöka lite intensivplugga för vill gärna kunna va me pappa när han kommer hit:)

Å Warda kom hem i går kväll, så nu imon åker hon iväg igeen, va sj i 4 dagar inte direkt kuuul, har knappt hunnit träffa henne heller, men vi synes på freda.

Sen har så mycket hem längtan till alla nära och kära det e helt sjukt till familjeen vännerna där man känner sig trygg  och älskad dvs den riktiga kärleken den man behöver ibland av sin familj för det är väl den enda riktiga kärleken visst vänner å killar kan ju ge de med men inte den dära, möjligt när man är gift då men höm, ska inte gifta mig än då så kan inte veta d, vaffö ja har sån hemlängtan vet inte riktigt sj,antigen är det för allt som hänt här, detta ska ni inte få nöjet å läsa om;), lr e d för att de e så lite kvar te ja ska hem och vill ba att dagen nu ska komma. Nåt av det är det, plus i tillägg dåå massa plugg!

Imorn upp tidigt till skolan, ha inte varit på föreläsningar på överlänge känns d som så jobbit å tänka på d, vant mej även nu att va vaken hela nätterna, men måste strax försöka sovaa annars kommer aldrig klara dagen imon.

Så Ciaooo e buona notte


Gone

Ja det var väldigt ovanligt och vakna i morse värre än va jag trodde d skulle kännas, Jelena å dem var inte här, de åkte tidigt i morse runt 5. Efter att efter dessa dagarna Jelena väckt mej tidigt på morgonen uppp vi ska dricka kaffe, med knappt någon sömn så jaaa i morse soov maan men ville att Jelena skulle  va  där och väcka en!

Vaknade helt tomt ingen i huset, när dem va här kände man sig som hemma igen, tänkte inte ens på att man va i Italien, det var just idag jag märkte hur mycket jag egneltigen saknar hem att vara med mina nära och kära. Warda komme iaf imon känns skönt!=) Me manchi! Pappa kommer den 15 december ska bli kul=) hihi saknaaar väldigt mkt!

Iaf Idag suttit pluggat lite, nu paus sedan fortsätta igen, börjar känna paniiik, snart e d examenvecka kiaoos, 4 tentor. Får hålla tummarna att d går bra iaf:)

Ciaoo


Snart e d dags

Snart är det dags efter tre super dagar för Jelena, Dragana och Saska att åka hem, de åker imon tidigt soo sad. Men träffar dem snart igen:) Iaf idag var vi shoppa igen, lr dem shoppa igen och jag och Dragana gick till San siro, gick in i stadiumet och även i Inters och Milans omklädnings rum vilka rum assååå, hade jag haft sånna omklädningsrum hade ba suttit där och aldrig tränat haha:P(inte för att ja har gjort de nu på typ hundra år) men ändån. Sjukt va det alltså.

Sedan skulle Jelena och dem ta och handla dem sista presenterna och så va d  dags att gå hem, som vanligt så går vi förbi standard pizzerian/restaurang och köper pizza, men nu tog hem det istället så nu sitter vi här ska vi ut eller inte, ska vi ut eller inte ? får förbli ett mysterium:D hihi











:)

Vaknade för en stund sen va bra jämfört med igår, då Jelena ropar gå upp gå upp jag vaknar helt förvirrad tänkte ba what e kl redan 12, tittar på kl 9.22, aauu ba för vissa sover 12 timmar haha.

Aja vi åker för at shoppa, lr dem shoppade ihjäl ja ba guidade dem:P. På kvällen när vie  på väg hem går vi till en restaurang för att äta, beställer pizzor å Dragana piasta, dem va så söta på restaurangen, de gjorde hjärtpizzor till oss hihi:).

Sedan hem för att se på Sverige Italien, å Bosnien Portugal, inget bra va det men men, kvällen fortsatte igen med att vi satt me grannarna te ca 4 på morgonen bla med att jag noppade mina Lucas och Davides ögonbryn, Dragan spådde oss och massa provale, när jag väl får över mina normala vanor att sova vid 12 å vakna tidigt som bara hållit i ca 3 dagar ändras deeem igeeen! Not so good! men meen nu ska vi strax handla fruskost, för Jelene e så kräsen klarar inte mina frukostvanor( som har blivit kaos sen jag kom till Italien) så ja förstår henne ändån.

Ciao










Nu e dem äntligen här

Ja nu finally har Jelena, Dragan å Saska kommit hit:) som vanligt klagar Jelena att hon har ont i huvet, magen och är trött, men de e man van vid efter 11 år ;).
Iaf när jag skulle hämta dem kom till stationen yrar runt som en höna för att hitta dem, helt stressad dem e ingenstans, jag ringer d går ej ringa dem, mesar dem då jelena skriver gå tillbaks, vid böckerna fattar nada, när jag väl fattar går te bokhandeln ser ja dem i ett hörn, haha smart gömma sig där, va ju väldigt lätt å hitta dem;), iaf vi drar på aperativo, väldigt go aperativo den bästaste som jag varit på:)

Nu sitter vi hemma ska tjöta lite sen nana, domani blirre shopping:), d va länge sen för mej med hihi:)

Ciaoo




=)

Idag e det dagen då Jelena kommer:) e så glaad, vaknade rätt sent idag för ca 1 timma sen misade min första lektion, jo detta pga av att igår skulle jag och warda till Rex bara för att ta en öl lr något i den stile med Fredrik Mads och andra, våra grannar bli självklart bjudna men dem kommer senare sa dem.

Vi sitter på Rex till ca halv 2, vi ska inte sova inatt säger Luca, och Ines har i tanken att ha föreläsning kl 9 dagen efter. När vi kommer hem går dem båda in till oss och vi börjar dricka vin, skrattar och skojar, det blir inte läggdags fören vid 5 så ja fick skippa lektionen i morse, orkar inte va trött hela dagen idag, städat iaf hela huset nu, sedan International businees laaw och efteråt hämta Jeleniish å hennes syrror vidare mot Aperativo=) längtaaar...




Okej klagoinlägg

Nu på ett jävla bra tag skriver jag ett klagoinlägg, jag tror det behövs ibland för att få ut sina känslor. Iaf vi kan börjar med att jag inte förstår människor att de inte har några liv, undrar ba när de ska växa upp. Vistas inte i områderna mer å så jaa så ba bubblar saker och ting upp, ba what the fuucck skaffa er liv tänker man då, men its so fucking easy when the person is not there, men som sagt jag kommer tillbaka, vissa kommer älska det andra inte och det är dera fucking problem.

Okej lite grov är jag kanske, men förstår ba inte hur man orkar egentligen, okej jag är inte så gammal ja, men ja vet när d räcker, men vissa lever ju in the past, jag e glad iaf vart jag är nu och till vad jag ahr lyckats att bli, mår iaf bra med mej sj som tydligen inte vissa andra gör, detta kommer visas senare i framtiden, då vissa kommer få d sämre andra bättre så tänk på vad ni gör och säger en extra gång innan ni utför något. Det är iaf det jag göh, chillar faktiskt för tillfället för som sagt vet att allt kommer tillbaka.

Sen en annan sak e så trött att alltid ställa upp för allt och alla, och inte få något tillbaka inte en enda lite sak. Denna delen lär jag mig aldrig av iaf, men det kommer väl med tiden det med:)

Iaf helgen har varit ganska chill, va å festa i fredas som tog kål på mej detta fick mej att vara hemma hela lörda å sönda för att dega och ja plugga lite och tog lite promenader ute men ändån, fick besök av Wardas chef meed as balll, tänk om man hade en sådan chef asså, får önska mej det bästa i framtiden , om ja inte bli chef för mej sj då:P hahaha yeye dagsis och takiiiish easyyyyssh litiiish now så ja kan soviiiish, blev pigg nu mot kvällen inte så bra, men men va ska man göh ingen skolan imon förutom grupparbete men d e inte fören halv 1 så ja jag kan sova=)

Peaceeee¨



I helgen

Ja nu sitter jag hemma och bara tar det liugnt, fick besök av Agniezka nyligen vi satt åt massa choklad och sedan tittade på film Crush, psyko film. Denna helgen är försa helgen på överlänge som jag e hemma:), alla andra helger har jag rest varit borta någonstans. Förra helgen var jag och Warda i Barcelona bra tur förutom resan dit och resan tillbaka.
På resan dit ja då missade JAG nästan flygget haha kom i sekunden, jag var dock lite sen men dem väntade tack och lov, som jag har lärt mig här i Italien allt fixar sig typ Italian style, hade jag varit hemma hade jag varit sönderstressad ELLER så hade jag varit ca 2 timmar tidigare till flygplatsen inte som nu 2 min tidigare haha:P Hade det iaf super i Barcelona en resturang ni ska besöka fall ni åker dit är La Fonda, den bästa restaurangen jag varit på hittills tror jag, vädligt good mat, du får mat för pengarna tro mej;) och servisen föör att inte tala om den, supeeerservise! Sedan på vägen hem ja då blev det massa knas, när jag och Warda som vanligt stressar till bussen för att komma til flygplatsen så  träffar vi en annan erasmus student som också va i Barcelona skulle ta samma flyg hem , snacka om att världen e lite:)
Okej lite tråkigt inlägg i know, MEN Jelan kommer på tisdaag:D:D hihihihiwiouuu













Ciaoo!

Okej

Ja jag vet jag är lite dålig på att skriva, skäms på mig ja, men ska försöka bättra mig ioch med ser att alla mina gamla läsare läser min blogg fortfarande;);) väldigt kul å se, kul och se hur mitt liv är, ja det är det säkert kan ju säga som såå har det bra trivs jätte bra med allt, men viktigast av allt mår väldigt väldigt bra:) nåt som ja i mitt tidigare hem inte gjorde dvs. mitt tidagre studentliv:) ja då va d typ så här 90 % deprission och det lilla 10 % va bra, men men va ska man gö, den lilla stan ja bodde i gav inte så mycket mer förutom deprisson men förhoppningsvis blir det bättre när jag kommer tillbaka för kommer ju va där iaf i en månad januari då:), måste göra två tentor som egentligen går för mig nu, men kan ju inte göra dem nu så får göra dem då, detta pga att jag ska kunna skriva min bachelor:)

I vilket fall som helst, i helgen var jag i Rom så jävla fiiiiiin stad vart manän gick såg man fina byggnader lr överhuvudtaget något som var fint, känslan var så underbar, kärlek i luften i hela stan, nej jag skojar inte det var verkligen så, inte konstigt dem säger att Rom är en romantisk stad, det är den verkligen, inte sista gången jag åker dit alltså, nästa gång det till och med blir me en pöjk vem vet;) hehe iaf hade det underbart där:)

Just nu ligger i sängen snart dags att sova för imon ja då blir det en annan tur, åker till Barcelona con mia amica Warda:) weii gleder meg så, komma till min sista sommar för året iaf:)

Föresten Jelena kommer snart den 17;) va lite fel datum lite tidigare för er som följer bloggen:D ska blii riktigt najs saknar henne såååå:D

Yes yes ska no sova nuu upp kl 5 imon så ja:) här e lite bilder från Rom:)











Ciaoo!!

RSS 2.0