Blink

FÖr många frågor men för få svar! Vad ska man göra åt det, undrar och antar mycket, men när man antar är det aldrig till 100 % rätt! Eller?.. ibland e det det. Men när vi antar  är vi redan inställda på det är så, då man har haft rätt blir det ja, jag visste det och är det fel, blir man lite såå hmm, blir svårt att lita på, för man tror fortfarande det lilla om vad man antog.

Precis när en människa säger något kan man aldrig vara till 100% säker på att dem orden denne sa är rätt, man tar till sig och tänker precis som det sagts, men sen kan det vända och inte stämma alls, varför? Jo för att många många människor i denna tragiska värld är fega aaaas,(förlåt mitt uttyck) men så är det! Folk som inte står för sina egna åsikter och tankar, folk som ljuger för att sedan tror att detta är bättre eftersom dem är för fega för att säga sanningen. Detta må jag säga är mycket mycket sorligt, det sorliga är även att folk även ljuger till en annan människa för att dem så kallat inte vill såra den andra människan! Varför Varför,,,, sanningen gör mindre ont i framtiden, medan lögnen gör mer ont i framtiden då man kommer fram till att detta inte stämde blir man så besviken! Men sånt är väl livet och inget man kan ändra på, varje människa borde ta sig en tankeställning om sig själva och fundera på hur man hade velat bli behandlad och utifrån detta behandla andra. Kanske hade det blivit bättre, men ja alla har inte samma principer och värderingar, något som är en självklarhet för mig är inte det för någon annan, tyvärr!

Loveee!!!




......

Funderar på om jag hinner skriva ett inlägg?, jaa d får ja hoppas på haha. Dagen idag som vanligt, alltid vanliiigt haha, ne meen inget förändrat, stress i höveet vilket börjar märkas, då kroppen känns sleten hela tiden oavsett hur mkt jag sover:(.

Skulle behöva några dagar bara slappna av och inte tänka på någooot, absolut inget såå härliigt då hade jag nog blivit utvilad. Som jag sagt ska resa bort en vecka ensam UTAN NÅGON! Vara själv inte tänka på något, bara släppa allt, vilken dröm assÅ! Det kommer det kommer.

Att vara en tänkare e inte så bra va, lr jo d e d du får löst på det mesta, men du lider av stress, men man kan inte få både lugn och tänk, haha jo om det är något som inte finns i dit verkliga liv, men att tänka på verkligheten jaa duu!

Iaf ha d göött !

LOVE!!!


mhmm...

Okej nu sitter jag här med 22 min kvar, vilken känns som om d kommer ta evigheter, dagen idag har gått väldigt slött.

Läst en del å tittat på en del, asså helt ärligt förstår mig inte på vissas åsikter. Som ex SD, vad e d dem säger, dem har inte längre syn än innanför sin dörr, blir ba lilte så irriterad när man talar påhitt och inte ren fakta, ta reda på fakta innan ni spyr ut er saker, hur svårt är det egentligen. Tror ni att Sverige skulle vara så jävla bra utan invandrare, lr muslimer som er ert största "hot". Sverige hade varit så liteeet å såå ingeet! Tänk ett steg längre innan ni spyr ut era ord, finns mer än att vi bara är invandrare.

Okunskap och rädsla av andra kulturer, religioner gör att ni har era konstiga tankar! Läs på mer, lär känna mer så märker ni snart att det inte är så farligt. Alla är vi människar och har lika värdigheter så är det bara. Börjar skratta när jag läste i tidningen vilken dubbelmoraal B. Söder hade, att man fråga hur han hade gjort om han vart tvungen och fly till ett annat land, hade han då glömt sitt svenska språk, han svarar då att han hade haft kvar sitt språk, men att hans barn ska lära sig det andra språket, men d e la såå det är i sverige, utländska barn lär la sig Svenska lr har jag missat något? ah iaf detta var en av dem många grejer som ja blev wtf för!



Peace and love!!

!

Sitter här som vanligt har jag en hel del tankar i huvet, men alla tänker jag inte dela med mig nej, finns för privata tankar;). Ah iaf sitter här väntar på att komma hem där Edina å Cläudi väntar i hope hehe!

Iaf finns en hel del tankar som kommer tillbaka i huvet, först å främst, röran som jag gjorde av mitt liv ett tag har blivit mkt mindre röriig, det är så när man vill ha allt så får man alllt på en gång å dåå blir d röriigt man vet inte hur man ska göra vad man ska göra, vilka val man ska ta, men förhoppningsvis har jag gjort rätt ;).

Sitter å tänker på allt som hänt under dessa månader, dvs. sommarn, fifaan va man saknar värmeen, ljuset, kletet allt, vill ha sommarn här igen! Den får man väntaa länge till igeen! Vill ba utomlaaaandssss!

Börjat märka hur jag har börjat tappa lusten att bry mej mer å mer, för varje gång bryr jag mej mindre å mindre om saker, börjar kallna mer å mer, men så är det för alla tror jag! Man pallar inte bry siig eller lägga energi på onödiga saker!

Lyssnar just nu på en låt som får mig å tänka tänka å minnas *hemliis* tihi.

1 h kvar!

Peace and LOVE!!





RSS 2.0