Damn

Träffade en av de mest klokaste män idag, aldrig träffat en människa med så mycket visdom och erfarenhet. Blev chockerad när jag lyssnade på han, sjukt att det finns sånna människor. Det var så intressant att lyssna på vad han hade och säga, kanske för jag tänker på samma sätt haha;) då måste jag också vara ganska klok juh hehe:P driver med er lite, ................... till en viss gräns då;).

Imon blirre back to kristianstad då, känns ju lite surt för att komma tillbaka bara för en redovisning, sen ingen skolan fören nästa torsdag, men resa blirre iaf bort från kristianstad again då;)

Mycket facinerad blev jag idag iaf.

Mee likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, you know what or not!

Utnyttja de stunder, pengar, tid du har ;) kanske aldrig kommer tillbaka igen!

Peaceeeee och massa kärleek


Back

Hajee im back typ! Ah jag vet det var ett jävla tag sen jag skrev något, men det har inte hänt något i mitt liv, verkligen inget, inga känslor inget, helt neutral. Kan ju säga det känns ganska super;). Iaf haft jävla massa att göra i skolan sen dag  nummer ett efter att ja kom hem från Italien, arbete efter arbete, tenta efter tenta, presentation efter presentation, dugga efter dugga, som sagt MASSA. E nu färdig med sakerna slippa ligga efter:), Det börja tagga ner sej lite i skolan iaf gött.

Yeey älskar min underbara PAPPA! Bästast bästast bästast!
Får inte glömma the friendship med, underbarast!

Peace på er alla!


.....


RSS 2.0