Av till Dubaii

Yes, igå beställde Burak och jag äntligen resan till Dubai, efter6 timmars letande av hotell och flyg, vad som är bra vad som e dåligt så fick vi ett bvra till slut=). Blir av på tisdag morgon nu så skönt, något och se fram emot=)

Igår en händelse som ja doog aav hahahah: Jag å Burak hittar ett hotell 4 stjärniit asbra å billigt, vi tittar på kommentarerna när det är  en som har skrivit att det fann bugs i sängarna, att han hade blivit bite. Nehe då skippade vi det. Så efter ca 4 timmars letande, båda va helt döda och så jävla trötta på att leta säger burak:
-Ines jag skiter i jag kan sova med buggarna, hahahhaha assååååp jag dooog, än idag när jatänker på d ja dööör, så jävla ball hahah=)

Iaf nu sitter ja i varberg, kom precis hem ska äta å så=),sen får se vad som händer, måste göra klart min teori del iaf te måndag så kanske blir med att sitta med den delen ikväll lr noot haha:P

Jaja nu ska ja draga mej ciaooo and peace till alla!!!


Mhm.

Ibland ska man tänka på vad man ger sig in i innan det är försent, försöka förstå att det man gör är feel för att sedan dra sig ur. Ju tidigare man inser detta och gör detta desto bättre.
Ibland ger man sig in i saker och ting som kan ge dej ärr efteråt, df säger jag tänk innan ett steg så man inte gör det misstaget. Det är just i dessa stunder man önskar man kunde vrida tillbaka tiden och göra saker och ting ogjorda. Men tyvärr vi lever inte i en sådan värld, utan här gäller det att tänka sig förr så att det inte kommer ut feel efter ett tag. Då menar jag då det både handlar om känslor och ytligheten, känslor, hur människan känner sig inombords kan ibland förstöra människan mer än vad människor runt om kring en gör dvs ytligheten.

Just nu känner jag jag vill bara spola tiden och få allt det jag talar om ogjort, meen det går tyvärr inte utan man får arbeta sig upp för att komma till topp igen.

Peace

Second day

Nu är det andra dagen, får se om jag klarar det, har man en stark vilja så går det! Och det är det jag har just nuu, viljan är mycket stark nuu därför det går så bra! Men som sagt det är bara andra dagen, får se i fortsättningen om det går lika bra som jag får hoppas på, för helt ärligt jag orkar inte meer, hur nyttigt är det egentligen??!! Nej preciiis!! Mår bättre utaaan, människorna är inte skapade för dem behoven, det är bara hjärnan som inbillar sig vissa saker som medför att vi tror på det.

Ibland känner man då man inte orkar med något eller någon vilket jag menar i ett positivt syfte, man inser att det man gör är feeel och att personen i sig gör fel mot deeej, till slut förståår man och bara kallnaar heelt. Alla är vi inte skapta för att se vad som är rätt och fel, för att vara ärliga hela tiden, för att stå för vad man tycker osv. Vilket jag tycker är synd, tänk om människor kunde vara sådana vad underbart det skulle varit, inga falskgheter alls vilket är det som gör ondast när man bråkar lr tjaffsar med någon, oavsett om ärlighet kan göra ont så är detta det bästa, tror inte något kan göra mer ont än lögner, då man känner sig så dumförklarad och undergiven. Yes det är bara att acceptera den världen vi lever i och alla inte är som du och jag!

Peace!


:D

En saak är säkert, tänkte på det mycket idag under resan, jag har en riktig vän som jag inte såg fören nu!
Ibland ser man inte vissa saker fören det händer något, man tar allt för givet och sedan inser man shiit
det är på detta viset egentligen. Detta förstod jag idag, efter allt tjaffs fajt allt, och så roliga stunder så klart, förstår jag det nu. Oavsett vad så finns jag där jag med! Trodde aldrig jag skulle se det så, men det gjorde jag!

Det är inte ofta man hittar en sådan nej, dem som gör det har tuur, speciellt inte som dem säger idag finns det inga riktiga vänner, det är bara barndoms vänner man kan lita på. Men det är inte sant, klart barndomsvänner finns ju med;) men det finns även idag då du kan träffa en bra vän, det tar bara tid att hitta dem och inse det! Det är just i dem svåra situationerna som man märker det!

Så så är det, ta vara på dem få vännerna du har!

Tack för dej för att du e min vän, finns alltid där för dej oavsett vad!!

Peace



Mhmmmm

Har velat fram och tillbaka de senaste dagarna och så kom det igår, då jag bestämde mej jääs ska flytta till Varberg nu igen. Varfö inte liksom, meeeeer fördelar än nackdelar med det! Här har jag allt! Där nere njaaa noone typ, mår skit hela tiden, ensam hela tiden, när en helg e över tänker redan vart ska ja iväg nästa heög hur normalt e d å tänka så?? Neeej inte så jävla normalt, bara bevis på att man vill sticka från den äckliga staden så fort som möjligt. Och nu när ja inte har några lektioner så är det möjliigt, handledning då å då vilket inte är så ofta bara.

Min helg jaooo har varit super, åkte te gbg to Zahra inklusive LIna hahahah=) Umgåts festat osv helt najs! Underbar helg iaf med mycket sol skratt och fest=)! Behövdes efter dödandet veckan! An soaa klart edina va me, å dituush=)

Ligger nu i sängen i Varberrg, ska fixa till vår början på cuppsats lite sedan blirre nana, e sjukt trött alltså!!







RSS 2.0