vet inte...

Vet inte vad ja ska säga, men känner mej helt piss, vet inte direkt varför. Hela helgen har det varit en hel röra inom mig. Kankse beror det på att känner sån prykisk stress o ångest för tentanm å ja hoppas att det är det, annars vet jag inte. För så här som ja känner nu har jag inte kännt mig på överlänge. Bara längtar till att onsdagen är öveer, orkar inte!!! Denna jävla skolan tar kål på en. Tots det har jag hållt mej stabil hela terminen till nuu, läser 200% denna terminen istället för 100% så ja ni kan ju förstå stressen, otroliiigt!!! Hela tiden något å tänka på, det ena kommer in i huvudet, det andra går ut. Glöms ha ja blivit aah snurrar mycket i mitt huvud just nu. Men sen alla har ju sådana perioder då man ibland känner att man inte räcker till? eller har jag fel? ne har ja no inte! Iaf så e det!

Ha det bäst folkeet!

Sant så sant

Såg nyss på Annas facebook hennes nick om hur människor inte kan glädja sig åt andras lycka och framgång. Detta stämmer helt o fucking hållet! Att människor är så onda och avundsjuka är helt sjukt. Börja ni med kämpa så kommer ni nå upp ni med, tro inte allt kommer serverat på ett silverfat för nej det gör det inte!! Bara inse det, det är inte i någon sagovärld vi lever utan i verkligheten där vi måste kämpa oss uppåt. Okej visst det finns väl några som har det så bra med mamma och pappa som är högt uppsatta vilken hjälper barnen i livet. Men det är inte många det, även dem som har kontakter som sedan får lättare jobb å lalla, tror ni att dessa kontakterna fanns där i början, nej det är vad själva personen har gjort för att få dessa kontakterna. Så människor sitt inte och kolla på andra vad andra gör och bara tänka ont om denna människan, ställ er upp å titta er runt lite, ni hade fått samma sak om ni kämpade lite. möjligheterna finns!!!

Det var allt jag ville ha sagt!! Men iaf om någon är avundsjuk på er det är bara tacka och ta emot och veta inombords att ni äger;)!!!


Ciaoo

Ökej ganska länge sen sist jag uppdaterade min blogg. Kan bero på många orasker faktiskt, det kan bero på detta, detta och detta. Men jag tror det mest beror på detta. Okeeej!! Hänger ni med? ne inte jag heller.

Iaf, mitt liv just nu fortfarande neutralt, okej inte direkt, nån dag sen svängde hela kurvan ner, med panik kändes gå under jorden, men efter 2 dagar fixade allt sej i tillägg fick ja ju lite extra tänka på, pga som S säger Ines du reagerar för snabbt, som även var min största nackdel och detta kan nog stämma, får försöka tänka på detta. Annars har saker och ting varit helt okeej, min sista kurs nu wiooo=) sen blirre 10 veckor skolfri......NOT!!! d bästa e man kan skriva vart man vill vilket betyder att jag inte behöver vara i skolan eller ens i kristianstad:).

Nu har jag inte varit i Kstad på ja 10 dagar känns skönt åker tillbaka imon, känns inte så jätte jätte bra för första staden, för andra jag vet hur mycket skola, huvudvärk som väntar mej när jag kommer tillbaka, men d fixar jag;)

Sitter hos Annushish väntar på Zahra å Lina just nu;)

Your friend is the man who knows all about you, and still likes you




RSS 2.0