Mål

Fastna inte i det förflutna, för livet har så mycket mer att erbjuda mesta dels beror allting på vad du själv gör det till! Du vet inte vad som kommer hända imon eller hur? du har lite planer om att du ska jobba, träna osv, MEN vad som sker mellan detta eller under tiden har du ingen aning om, utan det bara sker utan att du är beredd på det, vilket kan vara både positivt och negativt, det är ingen som vet.

Det är det underbara med livet, du har en viss planering men vad som sker i denna planeringen vet du inte till 100 % exakt, utan det kan hända vad som helst, så är det med hela livet, du har vissa planer men dem kan snabbt ändras eftersom något annat dyker upp som bryter detta mönstret.

Jag kommer ihåg när jag var yngre så sa en lärare till oss att alla har mål en viss planering om hur deras liv ska se ut, hon ritade en rak sträck mellan person och mål, men sa hon denna vägen är aldrig rak utan det händer en massa saker på vägen diit, då ritade hon en till linje fast denna var sick sack från personen till målet. Då tänkte jag som sa , jaja visst att det kommer vara så för mig, jag kommer gå raka vägen till målet, och vad händer nu efter många många åår joooo, jag har inte gått raka vägen till målet utan allt har varit sicksack, saker som dykt upp och man har haft lust till det ena och det andra att göra, MEN mitt måål kommer snart blii nåådd!

Peace!


Oooj

Sitter på jobb nu lyssnar på en del musiik som jag inte har lyssnat på länge JUgge musik, vilka flashbacks, minnen allt! Sjukt att man känna sig på ett visst sätt då man lyssnar på musik. Jag menar då att när man lyssnat en låt då man mådde på ett visst sätt, sen går det kanske 1 år och man sätter på denna låten igen och lyssnar så få rman exakt samma känsla så som man kände för 1 år sen, e det inte så? lr e d ba jag som e sådan?, detsamma är det med lukt, du känner en lukt någongång när du har en viss känsla, känner du lukten igen får du tillbaka exakt samma känsla, sjukt är det.

Men man ska inte lyssna på musik som man har dåliga minnen av utan bra minnen av, mår du dåligt så sätt på nåt som fått dig att må bra, så kommer du se att du kommer må mycket bättre.

Det var nog detta jag ville förmedla för idag, hihi, vet inte så bra på att uppdatera mej. Måste ba nämna å tacka för igår det var länge seen jaa meeen kändes som precis nyligen, återförening haha mkt skratt å galenskap som vanligt var det! Måste göras snarast igen!

Ha det bra gott folk och tänk på det, MUSIK!..... kom på nu vad jag levde med musiken innan, jag kunde komma hem lr ALLTID när jag var hemma hade musik på 24 sju, tven var på på ljudlöst bara för att ha något lysande i bakgrunden, å såå ba musik musiiik!

Peacee och Kärleek!







OMgggg vilka minneeen Sarajevoo!!

Hej å håå

Nu börjar sommarn närma sig sitt slut, vilket är mycket tråkigt måste jag säga:(, vill ha värmen solen allt som har med sommarn och göra. Nu kommer den märka dystra hösten igeeen, vilket kommer hålla sig i ca 1 åår, mörker regn kyla orkaaaa! Men man gör det bästa av situationen! Försöka vara glad och positiv så gott det går, och med dina tankar kan du göra det!

En del tankar som snurrar just nu i huvudet på mig om allt från denna sekund till hela mitt liv. Både positiva och negativa. Jag kan ju säga som så det är bra att man har rensat bort en del skit som var runt om en;), ju mindre sådant desto mindre huvudvärk må jag säga;). Sen är det väldigt skönt när man vänder folk till det positiva bl.a. lyckades med bror, man klarar allt bara man vill, viljan är en stark och svår känsla men man måste hitta den så är man lyckad. Utan viljan eller bestämdehet kommer man inte någonstans.

Överaskningar är något som dyker upp hela tideeen, när du minst anar det kommer det än överaskning, den kan vara både bra och dålig, hur man uppfattar den är individuellt!

Yeeey mitt tjat med allt detta haha Ernica mala kommer today iaf! and back to work nu!

Pappa<3<3


RSS 2.0