Så här kuuuul e d va

Så här kuul har människor på jobbet haha....


Hejsvejs

Kom hem för en stund seen från en middag hos Idaa, det blev kyckling med curry väldigt gott måste jag säga:), underbaraste balkongen att sitta på där utsikten över det fina konstverket finns (som ida hatar) haha:P, iaaf å inte tala om hennes pyntade cykel med en deel blommor på haha, den e jätte fin Ida jaa, promise.

Min tid i helsingborg till nu är braa Claudia å ja flyttade in för drygt en vecka sen till en lägenhet en tra, nu så har vi varsitt rum å a lot of space må ja säga vilket e skönt, d fattas ba att Claudia ska komma tillbakaa hem igen så ja inte e ensam saknaar! JObbet går bra, men det e nu man inser hur skön skolan egentligen e, om du inte vill gå på lektioner behöver du inte, du bestämmer sj din tid när å hur du ska plugga mkt flexibilitet vilket är mkt skönt, till skillnad till nu där man måste passa tider, man måste vaea på jobbet osv. Men ja klagar inte för det e väldigt trivsamt trots allt=)

Och så måste ja verkligen tacka att vi har fått så underbart sverige i sommar finally, folk som klaga på värmen sluta klaga ni åker ju utomlands för att få denna värmen så klagar ni när ni har den hemma. Jag sj trots att d e jätte varmt på nätterna så¨klagar inteee, glaad åt detta väder, hellre ha så varmt än att ha den jävla kylaan som vi har alltid annars!

Yeeey allt för meej, nu blirre nu en film sen läggdags jobb som väntar imon!

Puss å kraam!


Men man saknar ju hem lite då å då, det e klart alla har ju hemlängtan ibland=).

RSS 2.0