Ya hej på er med

Senaste tiden mkt som händer uppe i huvet hos mej, man börja inse vissa saker, saker man aldrig trodde man skulle inse. Efter så här lång tid så kom det. Man tänker va ja så dum innan, att man va snäll fast d inte fanns någon uppskattning. Kan ju bah säga nu fuck that finns inget mer sånt, ingen ska spela spel med en. Kom ihåg det.

Folk man tror kommer ge nåt, eller folk som är snälla ibland ibland skiter i, det e  dem som vill få något utav det, låt dem inte utnyttja er, det har jag lärt mig nu, stå för dig å säg ifrån när du märker att det börjar bli för mycket.

Bara för att man är snäll betyder det inte att man idiot, finns saker man klarar att hålla tyst om, men även dem tystaste kommer senare få utbrott när det blir för mycket, så va aldrig säker eller ta andra för givet. Men man lär sig av sina misstag det gör man alltid, livet är en skola, dåliga saker händer, och det e dessa saker som får en att tänka annorlund och dessa saker som gör att man inte gör om samma misstag.

Chillination säger ja ba;)

Peace på er alla

Ett ta sen

Ja sorry bloggläsare va ett tag sen jag skrev, beror på att inte haft så mkt tid till det för tillfället en massa plugg hela tiden. Men på torsdag är det över (jedva cekam) då blir d förhoppningsvis mer skrivande från mej.

Dessa senaste dagarna eller ah veckan har jag mått superduper fråga mej inte varför kanske vädret som hjälpte mej=)

Jaja ska nana nu ha d gött alla Peaceee

Känsla

E hemma nu under lunchen, vakan tidigt i morse för att komma te skolan å plugga, flitigt jag plugagdet ida, men det behövdes som jag pluggade igår kiaaoooss. Satt 3 å en halv timme skulel plugga fick inget gjort ba yrade runt hela tiden, var så rastlös.

Mot kvällen kom Kalle å Calle vi skulle laga mat tillsammans, haha inte direkt det blev tesammans man jaja:P, skönt å äta å laga me nån slippa äta sj hela tiden blir så tråkigt.

Vädret e så jävla underbart man blir direkt på mkt bra humöör yaaahh låt d fortsätta så=)

Ne nu ska ja ätiish.

Peacee




Next stop

Yah sitter hemma just nu lyssna på musik precis ätit, var i skolan i morse och pluggade så jävla drygt, längtar te nästa torsdag då allt det är över, kommer ha lagboken upp till huvet snart mycket seft och drygt!

I af i torsdags kväll satt jag med Calle, Kalle och henke och vi började prata om utlandsstudier. Jag själv har inte vågat åka utomland för e rädd för allt det nya språket å allt vart man ska ta vägen. Då Hneke och dem sade men Ines kom du inte själv till kristianstad, jag jaa gjorde jag, då kände du inge här, bah nee gjorde jag inte, dem ba men då så. Och då slog det en pling i mitt huvet, en gångs möjlighet åka utomlands bo där i ett halv år, man lär sig både språk och erfarenhet. Min magkänsla sade jag men huvudet nej.

Sista anmälningdagen hade redan gått förbi för länge länge sedan, tänkte shit har nog ingen möjlighet nu, men gick te skolan i fredags för att kolla upp detta e det meningen att jag inte ska åka kommer det inte gå. Och gissa det gick fanns fortfarande platser kvar=).

Så idag lämnade jag in lappen som man ska fylla i till utlandsstudier det blir Italy, mkt fint land och när hem te hemlandet klart:D, problemet är ba att detta egentligen inte ingår i mitt program, eftersom jag måste läsa alal dessa svenka lagarna te revisor, men ja då får jag åka hem påä tenta dagen och göra dessa tentor som behövs kom jag å B fram till!

Sooo next stop Italy, kommer bort från detta landet lite, sen blir det C uppsats när man kommer hem. Kan inte fatta så snabbt tiden har gått om ett år ca har jag titeeln!=), so young and so fresh!

Ya nu e d dags och dra sig mot skolan och plugga igeen:(

Peace

Glädii

Ida vaknade jag tidigt pga föreläsning, vaknade å vädret ute var underbart fint blev mkt gla av det=). Detta gjorde hela min dag. Hade föreläsning till 12 då jag stack te Ajla å drack kaffe å åt lite smått.

Sedan var det dags att återgå till skolan för pluggandet, å tro det eller ej hade världens motivation och plugga ida otroliigt asså, mådde mkt bra ida=). Satt i skolan te ca 6 då calle å kalle tyckte vi skulle laga mat tesammans så varför inte.

Va hos calle lagade maten, glömde ta med kameran för å fota men ni får se de i huvet. stekta kycklingbita med wookgrönsaker och sedan ris, jämte paprika och feta ost mkt gööött!=)
Efter maten satt vi chilla lite då vi efter en stund stack te Henkish å kolla film Slumdog millionaire mkt bra film;)
Jaoo sedan hemkomst åch sprang te grännarna hahah chilla me dem, nus sitter här blitt helt övertrött länge sen jag satt uppe så här länge under en vardag sist, har börjar få ordning på mina sömnrutiner nogorlunda iaf=)

Jaja ska snart pröva sova peacee!!

Minnen

Ida ha ja varit flitig känns det som, stack te skolan och pluggade i princip hela dagen känns man fått mkt gjort idag gött=) men trots det så fuckar denna kursen mej helt ingen lust till skolan, tappat helt luste har blivit så jävla skoltrött så d inte e sant!

Mot kvällen stack jag te Amila å Amela sjuklingar allihopa där, jag cyklade diit wiee första gången på evigheter, det va mkt skönt å cykla kan ja säga eer måste gäh d oftare.

Sitter hemma just nu försökt komma på en låt och lyssna på så kom jag på denna, minnen från sommarn speciellt då jag hörde den första gången då ja skulle te malmö ett ärende där jaoo, tvinga med mej adnin och hänga med, stereon i bilen cpa så adnin hade denna låten på sin mobil. Fastnade för den direkt hon fick spela om och om den hela vägeen till malmö,  då vi även nästan krocka haha pga yaskoo som skulle visa mej vägen dit jag skulle. Han väntade på oss och förklarade vägen till han först genom telefonen då en avfart kom å han bah ni ska svänga dit som en galning svängde jag av från motorvägen och nästan in i staketet som dem har i avfarten kaooos säger jag bah! snacka om att ha sommarlängtan med sol och värme. Ba sitta ute å chilla å ta det lugnt i det fina vädret, se på människor när de går förbii, minnen och tider!



Positivt

Senaste dagarna har jag fått för mej lr ah inte från ingenstans, folk har pratat, tittar på dokumentärer om att man ska tänka positivt och det e just det jag har gjort, mår mkt bättre av det helt ärligt.

Titta på det positiva du har i livet, titta på det du har som gör dej lycklig finns många människor som inte har just det.

Både family, vänner och så får ej glömma de sköna grannarna som gör narr av en och av sig själva som man sedan kan skratta åt=).

Men det återstår fortfarande en lucka in my life iaf å denna ska fyllas förr eller senare då blir allt helt.

Än så länge får jag njuta av det goda jag har, tänker man efter så är det egentligen ganska mycket. Man fastnar alltid på dem negativa sakerna och dessa börjar ta över och man glömmer bort allt det goda och just då hamnar man i så kallad depression, man glömmer bort allt annat man har.

Yeaaa nu ska inciii njuta and nobody can take her down nobody!!!

Måste ba säga saknar min babygranne och vän något otroliiigt!!




Peacyy

;)


Saknad

Min helg började prima....noot!! Vi bestämde för utgång igår, redan under hela dagen kände jag mig lite nere. Detta visade sig mot kvällen. Amela kom till mej runt 6 då jag ba va tvungen och lyssna på en låt la mej i sängen och bah grät. Senare när vi började dricka då vi satt hos Amela började jag även då gråta från ingenstans.

Dessa perioder kommer, jag försöker leka stark stänga ute allt inte gråta men till slut samlas det på sig så mycket att det inte går att samla på sig mer till slut kommer dessa tårar ba fram utan att man kan kontrollera de, men vadå jag är också en människa har la rätt och gråta ibland jag med. Men pinsamt är det ja då jag i går grät framför dem andra.

Kvällen blev lyckad te slut, vi drack inte så mycket men ändå när man kom hem och skulle sova kändes det som om hela rummet snurrade började må illa å allt usssh.

Dagen idag har varit mycket seeeg! Hela dagen till ca 10 på kvällen har jag ba degat hemma inrullad i mitt täcker, har inte orkat göra något, länge sen jag hade en sån dag då jag ba va hemma och inte gör något utan bara är!

Finns lyckan på den ena sidan är den försvunnen på andra sidan och tvärtom, man får aldrig båda!

Peace!


Ines SS (Sabi situation)

Vaknde i morse efter en god natts sömn hemma hos Amela å Amila.
Amela vill dra in till stan.

Ines: Vad ska du gö i stan?
Amela: Shoppa, har inte varit där på länge.
Ines: Men vi ska te Malmö nästa helg och shoppa varför ska du kolla nu?
Sabi från ingenstans kommer förbi.....
Sabi: Hon kommer shoppa nästa helg med, neboj se Ines..


Peace!!

Ta bort å börja om

Tänk om man kunde sudda ut allt i sitt liv och sedan börja om på nummer 1. Precis som när man skriver fel så suddar man ut det och sedan börjar skriva om. Man att det man har skrivit tidigare inte var bra därför gör man om det. Detsamma önskar jag att man kunde göra med livet.

Man väljer olika vägar i livet, ibland har man många olika val men man måste välja en väg. Efter ett tag inser man att just denna vägen var fel, men då finns det inte någon återvändå, utan man får acceptera det som det är eller försöka bygga på det. Hade man kunnat sudda ut hade man valt någon av dem andra vägarna och testa sig fram tills man hittar den rätta vägen.

Om detta var möjligt då hade jag spelat detta otroliga schackspelet på ett helt annat sätt, jag hade flyttat på pjäserna annorlunda, hade tänkt lite mer innan jag flyttade på pjäserna och mer taktiskt. Ibland gör vi saker utan att tänka på vad som kommer hädanefter, vilka konsekvenser det kan medföra för din omgivning men främst för dig själv, både i kropp och själ.

Nu finns det inga återvändor utan man får se frammåt och hoppas att det blir ljusare.

Peaceee

Motaj, motaj....


RSS 2.0