.....

Vad har hänt?, jo d som har hänt är att....... neej ni får inte veta vad som hänt in my life:) hihi,,,, nu undrar ni va;) iaf....

Livet e verkligen en skola, man lär sig hela tiden, man lär sig från sig själv och från alla andra. Man ser man hör man pratar det är då vi lär oss, dem säger ju man lär sig något nytt varje dag! Och det är verkligen såå, ibland får man bara bita ihop och förstå att det är såå och så klar får man explodera ibland, ok inte nu i detta sammanhang då hahahha, men iaf man får ba acceptera. Jag förstår ni vet inte vad jag talar om, det är meningen det, Bara jag förstå och ni andra kan ju tolka det som ni vill, För det är ju vi människor ganska bra på;) lrr? haha ne jag vet att ni känner igen er när folk tolkar saker på sitt sätt.

Just nu sitter jag Hos Matilda i Stockholm länge sen vi såga var ju på tiden va! blir åka hemmåt på tisdag, Fick besök av Calle igåår med vilket var väldigt roligt, det var väldigt länge sen. Mys har det varit iaf:)

Finns så mkt att göra, att tänka på att nya grejer inte får plats måste jag säga;) man får prioritera vissa saker som är viktiga och andra som är mindre viktiga, så nya saker i just Mitt liv just NU kan man ju diskutera om, orkar inte ens bry mig, lr ens lägga energi på en deel grejooor!=) Men finns perioder då man känner att alls känns bra och man behöver inte något mer, just nu finns den känsla, och känslan har varat så himla länge så otroliigt!! Blev lite rädd där när hösten kom, meen se mår prima ändån=);)




Iaf ciaooo!! Loveee and respect for all the Good people och ni andra ja lite kärlek kan ni får eftersom jag e så good hahahha;)


 


RSS 2.0