hmmmm.

Först och främst hur faan kunde Tyskland vinnaa över så många andra bra låtaar, min favorit var Azerbadjan underbar låt å rööst, knäcktee juuu men neej alltid ska d vara sånna fattigaa låtar som vinner tyväärrr.

Iaf seen finns d ju detta häär med att när någon skryter för mkt, okeej vi vet men håll fucking käften fattar du för ingen bryr siiig!!

Seeen finns d detta med röran inomboords,,,,, känns ena sek piss medan i nästa glaa, som Sanjin vafan e d med dej förstår mej inte på er tjejer ni har hundra ansikten per daag, ja d kan noog stämma deet men wtf vi e ju tjejer hade inte varit kuul å va me oss om vi hade samma humör hela tiden lr?:P höhö

Och så har vi på tisdaaag vad händer dåå? joooo .... ... .... .... ;) och på torsdaa kommer miiin FIGAAAAAAAAAAA finally saknar henne otroligt mkkkkt jippi jippi inte träffats på nästan ett halv åår,,,,,,,

Peaceeeee

...


Lycka

En sak är säker du kan inte få allt, antigen får du det ena eller det andra det är omöjligt att få precis allt. Går det bra på det ena hållet så går det åt helvete på det andra hållet. Aldrig kan du få den lyckan 100%. Men det är väl så livet är? Tror inte detta gäller bara mig utan dem flesta faktiskt.

Vi kan ju ta d exemplet idag, två underbara saker dök upp idag vilket gjorde mig mkt lycklig och på välmående humör, när efter ca 2 timmar jag ramla ihop av ett annat problem som dök upp. Ja så är deet, mitt liiv hela mitt liv har varit uppbyggd på detta sätteet, man mår super een sekunden känns som hela livet flyter fram på det bästa sättet, när plötsligt från ingenstans det dyker upp saker som får dej och falla igen. Meeen jaaa een gammal kvinna sa till mig Ines du har inte upplevt lycka än, så jag undrar när deen kommmer? Då vill jag ha den fullt uuuut, förösker på bästa möjliga sätt att bygga upp mitt liv såå jag fåår lyckaa senare i livet, men hela tiden stöter jag på hinder från ena hållet och från andra hållet. Jag vill bah klicka ihop dem två så dem stannar på stabilt läge tillsammans.

Nu mår jag bättre iaaf, beskedet trots allt va inte så värst dåliiig, det är egentligen för att hjälpa osss vilket jag hoppas kommer bli superbra till sluuut! Men så klart då kommer det att dyka upp något annat, man får vara beredd hela tiden, hela tiden ligga steget före annars kommer man verkligen falla ihop en vacker daaag. Men är man stark och orkar kämpa emooot så klarar du det:).

Yeeaa peace and love

Konstiga

Vi människor är konstiga varelser, när det gäller vårt tänkande, vårt beteende våra känslor allt, vet inte riktigt varför det är så, men det är så!

Oftast då vi tycker om en person, istället för att visa det så mycket som möjligt försöker man spela spel vilket kanske inte  funkar i slutändan ändå, i början kan det nog göra det, men i slutändan går det inte mer. Varför ens tänka så varför inte göra allt helhjärtat? det hade varit bättre, men då måste alla tänka så, börjar en använda sig utav hjärtat och inte den andre då kan den andre spela spel eller om det bli tvärtom då kan du spela spel. Det är tyvärr så, det bästa hade varit om båda hade gått helhjärtaat och inga spel finns.

Det sjukaste är ju att folk har skrivit böcker om hur du ska förföra din partner(mesta dels för killar;)) som för mig ärrr mkt sjukt! Hur faaan kan man skriva om sååånt???? Vi är väl redan skapta till att utföra saker på vårt vis, vi ska väl inte ha någon annan som ska berätta om hur vi ska göra, det blir ju bara fel. Det blir inte personliigt utaan skitsoaktigt där personen i sig som läser dessa böckerna inte är sig själv när dem ska förföra. Tänk om det händer något som du inte var förberedd för och som inte står i dessa böckerna, hur ska du göra då? EXAKT då eee d slut;), meeeeeeeeen är den andra redan fast vid detta tillfället har du ju tuur, då behöver du inte oroa dej mer;) MEN tänk på att det inte var från hjärtat du fick denne utan från ytan från någon annans speeelteoriiii.

Yeeeyy ville ha detta sagt såå peace and love!!!

Ett poetiskt citat jag läste idag o där ja blev lite rörd(blir ofta rörd nuförtiden, men wtf en sådan människa e ja tyvärr)
Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för det är jag behöver det mest"





Rörandee

Har ni träffat någon gång en människa där ni har blivit känslomässigt rörda av i positivt syfte? Då menar jag inte när det gäller någon man är kär eller en vän utan en människa ni bara har träffat några gånger helt ytligt? Detta har hänt, vi åkte till Dubai för att intervjuva Dubai Islamic Bank där vi fick träffa Sohail som har chefsposition.

En sån människa med sånt hjärta och sån hjälpsamhet. Han tog sin tiid tre 4 gånger varavr 3 trräffar och ett telefonsamtal. Han ville verkligen hjälpa oss, tog sin fria tiiid för vår skull utanatt vi frågade, det var han sjävl som erbjöd sej. Må Gud hjälpa honom med allt i livet säger jag bara!

Kan säga så som det är inte ofta man träffar sådana människor kan jag sägaaa, mycket varm persooon!!! Tack såå jättee mkt, kan inte få nooog att tacka honoom, vilken männsikaa!!

Nu sitter vi i hotellets lobby väntar på att det är dags för oss att flyga iväg vilket sker om ca 4 timmar, så jaa d blir back te sverigeee.

Nu ska sitta plugga lite så peace and loveee!!

Hi from Dubaii

Hej sitter just nu i Dubai hotellets lobby kl e 00.45 och ja å burre ska försöka plugga, men icke sa nicke går ju inte så bra direkt haha:P, den ena surfar runt den andra skypear. Men ja förstå vi har inte haft internet fått smyga ner för att ta deen annars måste man betala. NU blivit värsta polarna med receptionisterna som jobbar nätterna å då får man ju d gratis hehe;)

Resan än så länge kan ju säga som sååå SHOOOW, riktigt nicee hr de varit te nuu, skrattat sooom faaaaaaaan hahahahha sånna flabb nojjoor hela tideen haha. Mycket varmt e d deet med överbra. En av många händelser igår:

Vi går in i en skoaffär där vi ser köp 2 par skor å få den ena på köpet, burak hitta nårra han gillade riktigt mkt, han föröskte övertala sin faster att köpa ett par med så dem kunde dela han tjat tjata tjata. Iaf hans faster htta nårra sandaler som hon ska prova men d står inget pris på dem:

Faster - Vad kostar dem?
Säljaren - Prova först så får du ett pris.
Faster -Men ja vill veta vad dem kostar först
Säljaren -prova dem först
Ines - Vad kostar dem *med irriterad röst*
Säljaren - hon får prova först
Ines å Faster -Vad kostar dem *skriker*

Burak låtsas som ingentin å går ut, Jag å faster går ut vill inte köpa någoot..... går en stund då burak nödigt å bråka om pris att ni ska börja skrika å grejer, nu får ja inga skor.... hans reaktion ja doog hahaha.

Ja en av fåå grejerna man skrattat åååt hahahha! KOmmer upp på youtube d mesta seeen antgligen hehe:P

Ja just ddd hahah igååår vi går in i stor matbutik å börjar storhandla maaat hahahaha, som att vi bodde hääär:P

Peace and looovee




Burcu en bild för dej hahahah!!!





Mah mah mmm

En vän ska vara glad för dig och din skull, den ska pusha dig och tycka det du gör är bra. En vän ska inte vara avundsjuk för saker du gör eller trycka ner dig, det är ingen vän. Jag märkt vissa vänner kan inte glädjas åt ens lycka å framgång, det är syynd. Men tror detta beror på att dem själva alltid vill vara dem centrala, då man enligt deras synpunkt gör något roligt något större än dem kan dem inte vara glada för det. Utan försöker men dem lyckas inte. MKT MKT dåligt gjort ska jag vara ärliig, dåliiig sida man ser;) men men inga namn nämnda säger bara tännnk om du känner dig träffad=). För även då man inte tror det syns, så syns det och märks tro mej;).

Yayyy nu sitter jag på tåget påväg till malmö för att pluggaaa öveeer haha. Nemen åker imon Te dubaii=)=)=) så måste sova i malmö i natt för flyget går 7 från köpenhamn, ingen chans att ja hade kunnat ta mej dit till morgonen kl 5 från varberg haha:P.

Men, en annan nyheeet som ja e överlycklig över ääär att min UNDERBARA FD SAMBO Warda kommer och besöker mej den 2 JUNI wiiiiii säger jag bara=). Min vän, min sambo, min mamma, min soulmate  tuttiii=) hihih:P. ¨LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!

Yeeey PEACEEE



1 Maj

Vad snabbt tiden går redan 1 Maj, känns som 1 April var igår, då Jasmina lura mej att det fanns bananer på Netto för 2 kr/kg och tror ni nte ja trodde på det hahahha, jodå det gjorde jag men som tur var hade jag bråttom iväg till tåget så jag hann aldrig gå dit å bli lurad:P.

Tiden kommer snart hinna ikapp osss, såå gör det du vill på dem tillfällen du får lediigt man vet aldrig när tiden kommer tillbaka igeen, tiden börjar snart komma ikapp oss. OCH slösa inte din tid på onödiga saker som ex. skitsnack skitsnack och skitsnack samt på att bry dej om andras liiiiv, bry dej om dit eget och ta den tid till dina egna intressen!

Okej nu säger jag verkligen utnyttjar tiden i minsta detalj, nej gör jag inte och det är dumt men kan säga är nöjd med mina fåå åår hur mkt jag ha sett å gjoort;) så jag en del utnyttjare av tiden e jag dock:P haha jaja
iaf skulle ba påminna eeer snart kommer det bli 10 år sen ja skrev detta inlägget innan ni ens hinner blinka. Så ta vara på all all all tiiid ni har!!

Igåår jag å Alex ska möta Edina.
-Vart e ni?
-I nordstan vid Mcdonalds
-Okej kommer nu
Alex: Ines kom (Och drar meej in i Bokhandeln mitemot), Han börjar låtsas som att vara intresserad av att läsa böcker(Jag som ett fån fattar nada) Hansäger vi gömmer oss här stå där så hon inte ser dej(Jaaaag börja flabbaaa som faaaan, från ingenstans av att titta hur han låtsas(Diskret jag va va)) O ja flabbar flabbar, mitt i en bokaffäääär, en kvinna sitter bakom i en soffa å kollar underligt, sen hon säger något i stil med skrattaa lalla... jag hörde inte så mkt jag skrattade, kunde inte ens stå rakt var tvungen böja mej fram som ja skratta, folk måste trott jag va psyko lr nåt! hhahaha jaja ibalnd får man skämma ut sej lite:P gott att skratta va det iaf;)=)

Peace and love!


RSS 2.0