Yes

Jahaa nu har jag varit hemma i 4 dagar nu tro ja =) känns riktigt skönt, ba ångest nu komma tebaka te skolan men inshallah inshallah d blir som planerat när ja kommer ner då hade det varit riktigt jävla najs:), skönt träffa sina vänner sin familj Tutti:). Vad ska jag mer skriva jaa har inte hä nt så mkt förutom att ja kommit heem träffat alla underbara.

Ja just det det e ju verkligen någon som inte har ett fucking jävla liv, som ska ringa med dolt nummer å inte säga nåt (I know that you are reading this);) sssoooooo va ska vi gö med detta då;) hmmmmmmm finns ju massaaa men först need to be 100 % säker;) för detta som ja känner e ju tracka lr va säger du din no life caller;)?

Yea yeaa nu ska ja gå å fixa mej å iväg mot Göteborg=)

Peace and love te dem som e värda resten kan gå å .........

Inte så farligt

Ja så farligt var det ändå inte att stanna i två dar till extra ensam, e ju inte ensam trots allt=). Mina grannar Luca och Davide e kvar:) å så keisuke och fausto med. Helt okej, var igår kväll med Fausto och Keisuke hos Faustos kompis, umgick åt och bara hade allmänt kul trots att jag var hur slut som helst och bara ville sova. Idag vaknade gansak tidigt eftersom la mej ganska tidigt igår, vaknade med att jag började kolla film bollywood så klart:) sedan skulle jag sätta mig för att skriva ett arbete men det blev inte av för börja titta på nästa film med min man! haha:)

Sen skulle plugga efterååt men nej tog mej en timme och fatta vad vi ska göh med arbetet fattar kanppt nåt eftersom har inte varit på föreläsningar så blev ingen början där heller, pratade en hel del med Adnin, trots hinder med att hennes internet e trögt å sätts på å stängs av hur den vill, och att jag fick strömavbrat typ var tionde minut, men allt löste sig till slut.

Fausto kom sen mot kvällen då vi lagade middag pratade ganska länge och sedan tittade på film:)

Luca och Davide kom innan ba ah ska du fira jul med oss imon, jag baah hmm, dem bah säg så vi vet vi ska gå å köpa mat, ja bah ja ja kommer inte försvinna nånstans kommer ju va hemma så d e klart jag kommer haha. Fast har ju ingen present har inte rört mej ur huset idag så blir ju lite pinsamt men wtf:) Så ja vi får se hur de blir dem två ska laga mat, massa havsmat som jag såg de:) Så får hoppas på en fin jul i Italien med mina grännar:) med massa sprit som jag såg, men nej ines ska inte dricka så mkt för hon ska upp tidigt dagen efter haha vill ej va så seeg:P

Yea yea nu ska lägga mej i sängen å se på film, 4:e filmen för dagen , Marry xmas allihoopa!!

Peace and ciaoo!:)


The story, and my story!

Okej nu e alla borta folk har åkt hem, d e ba jag kvar min vanliga otur, kan börja med historien från början! Igår hade jag tenta som jag gick hur bra som helst va asglad på morgonen när ja kom hem och att adnin skulle komma, för hon skulle stanna till den 26 december då båda skulle hemmåt allt var bokat och klart. När sen mot förmiddan hennes flyg bli intsältt jag får panik vill ju inte stanna här ensam, så jag kollar flyg hem, men inga flyg hem lr köpenhamn allt e fullbokat ida, bestämmer mej då ja åker till tyskland istället, så ja bokar flyget till idag tidig morgon.

När ja kommer fram till flygplatsen e den inställd VARFÖR just MITT flyg blev så suur så jag kollar om d finns platser för att komma hem för säkerhets skull, men nej inga plan, ja kommer hem för att kolla på datan andra flygbolag som åker till sverige allt fullbokat där med.

Så ja tänker okej jag åker TÅG till slovenien för d e inte så långt och stannar där i några dagar för att sedan ta flyget hem till sverige därifrån! Jag komme rhem från flygplatsen packar om mina sakerm går med två väskor ca 20 kg var väger dem, från station till station med minst 1 timmas väntan i kö för at tköpa biljett där dem säger d e blockerat i hela europa tågen så ja försöker på en annan ne inte där heller! PLuss aallla tågen var ca 2 timmar sena vissa va insäldda fullt med folk det var kaooooooos! Nu e ja hemma i gen (I italien nu ) äntligen efter att ha varit i varv sen 7 kan jag slappna av lite, bokade SÄKERT flyg nu hem te sverige den 26 lr får hoppas på att inget händer nu. Kändse ba ja ville gå under jorden när tågen inte heller gick, som jag sa till pappa kommer jag inte ta sjävlmord nu kommer jag nog aldrig ta det.

Sitter ensam nu i mitt hem med alla borta, får utnyttja dessa två dagarna å skriva mitt projekt som ska va inlämnat den 12 januari å ja inte ens börjat på. Sen så klart titta på massa BOLLYWOOD filmeer wiuuu, så d kommer no gå bra:D hihi

Yea yea peace från mej nuu å önska mej lycka till=)

Ciaoo


:/...

Helgen har varit helt okej, skönt och vila sej lite innan nästa runda med plugg börjar, som starten börjar på ida! Orkar egentligen inte men ja måste, det är bara att hålla ut för snart e det över!

I fredag efter examen åkte jag för att möta Bire och Rajko, jag skulle lämna över några kilo till dem som de skulle ta med till Sverige, jag hade aldrig fått mig med allt tillbaka hem igen om inte dem hade hjälp mig. Dem sa dock ta me dej bara 10 kilo för vi kan inte ta med mer, jag kommer med väskan astung, vi väger den väger nästan 14 kilo, ba ooj, haha men det kunde ta med sig det=), d var massaaa skoor å så jackor, eftersom det är ganska svårt att ba klä på sej lager på lager som jag kommer vara tvungen att göra med mina kläder för att kunna få med mej allt!

Senare på kvällen blev det middag och utgång, en sista gång med alla erasmus, helt okej var det, förutom att blev helt sabbad igår, då va det hemma kväll nästan hela dagen med filmer, senare vid 9 tiden gick en snabbis te mariana för hon åker hem ida:( så sorliigt, kommer sakna henne väldigt mkt, hon ha verkligen hjälpt mej pratat med mej varit min psykolog:(, Hon e 10 år äldre men ändån man kan inte tro det på hennes betende, plus hon e så mkt erfaren. Vill inte ens tänka på nu på onsda då en del åker, men dem som åker och betyder! bor nära mej :)

Måste ba säga har verkligen sneat på bollywood filmer haha=), sjukt bra e dem, jag å wardish varje kväll kolla på en bollywoodfilm=)

Yea nu ska ja plugga, så höres vi ciaaaoo!!





Då e d snart över....

Ja då är den resan snart över, har varit en väldigt kul och lärorik resa TROTS att jag har fått kriga ihjäl för typ allt. Jag vet inte vad detta kan ha berott på? är det landet som är så eller vad? men för min del är det bra att få gå igenom denna perioden med, okeeej d e inte så att jag har fått saker och ting serverat tidigare, men under dessa 4 månaderna har jag fåt kämpa EXTRA mycket för att få igenom något. Och detta handlar inte bara om saker i Italien även saker och ting som sker hemma och berör mej, viktiga sakeer! Det som är bra är att jag inte gav upp, brukar inte ge upp så lätt dock, ska kämpa till jag har fått igenom det, det mesta iaf.

Andra saker som jag lärt mig är att MAN HAR TID OCH VILA, det skadar inte en om man lägger sig en stund under dagen och bara tar det lugnt, det finns tid för det med, märker av blivit mer avslappnad, skiter i små saker, främst av allt skiter i folk som inte diggar mej, det är inte mitt probleem, människor kommer och går hela tiden och jag kommer träffa massa människor, självklart klickar man med vissa ganska braa och dessa människorna ska man ha bra, dem man känner är bra för en liksom, som man trivs med, har kul meed.

Sedan en annan sak gör inte samma misstag två gångeeer! Ganska vanlligt att människor gör det, men saken är det man inte förstå är att det funkade inte förra gången på detta sättet vf ska jag göh exakt samma sak igen då?, ja du d borde man tänka på, för att så naiva som vi människor är tänker ah det kommer ändras, nej det är annorlunda och man glömmer hur illa lr hur dåligt d va när man gjorde det sist och så gör man om exakt samma sak igeen, man måste lita på att det inte går lr att det är feel och försöka en annan taktik lr ett annat sätt att hantera detta på!

Jag måste bara nämna en vän, som jag fick under min resans gång, lr fick en del, men denna personen ska skrivas om nu, han va med mej från punkt nummer ett till slutet, när vi gick i skolan trodde aldrig det, men under resan fick jag lära känna han mer och mer och fick verkligen se dem goda sidorna hos honom, snäll, omtänksam, ställer alltid upp när  man behöver hjälp. Han fick stå ut med mina attacker,när ja va som mest nere behövde prata med någong, jag man lär känna folk under resor, när man är med den personen ofta. åste bara säga du är en underbar människa Daniel glöm inte deet!! Hjälpt mej så mkt, å detta finns kvar hos meej, glömmer inte sakerna!

Iaf haft två tentor nu på en vecka har klarat båda känns så jävla GÖTT assåååå, bah d fortsätter så så blirre bra=), har 3 tentor igen på torsdag, fredag och tisdag vi får se hur det går, det är ganska intensivt men wtf det fixar sig på något sätt, allt fixar sig som sagt så länge du inte ger upp;)

CIAO!

:)

Har inte skrivt på över en vecka nu, så nu iaf fick besked asgla blev ja blev antagen. Det roliga var ja och anna pratade om detta ida precis innan jag fick mejlet om antagningen, efter vi hade lagt på 5 min senare får ja mejlet å wieeee d står Antagen ganska najs:) PROBLEMET är nu då har ju USA nästa termin meed, såå vi får se vad som händer. Lyckan kommer aldrig uppdelat, antigen kommer allt på en gång eller inget väldigt jobbit, jobbigt är det och välje, för båda alternativ är bra, men få tänka över till helgen, eftersom 21 är det limit på att meddelena.
I helgen var jag i Florens hälsade på Matilda, så himla najs det var, hade d supertrevligt, å väldigt fint var det.

Just nu har jag massor med plugaa sjukt mkt 5 tentor med italienskan väntar på mej nu 2 veckor framöver, sedan januari e inte lugn heller 2 tentor och e stort projekt då med, inte nog med det, utöver det massa saker å fixa å göra, undrar hur man ska klara det, men fixar sig alltid på nåt sätt. Det roliga är även om ja har så sjukt mkt å göh så e ja inte stressad medan innan dog ja av stress när jag hade 1 femtedel om va ja har nu att göra. Känns helt skönt faktiskt=)

Ne nu ska ja plugga lr nooot!! Sitta gö lite andra thing nuuu:) som känns lite viktigare yeaaaahh

Peace!


Sicilia

Igår kom jag hem från Siclien, så varmt å fint det var, ångest å komma tebaka te skitvädret. Iaf vår resa startade i fredags tidig morgon, så Piere skjussade mej Kesuke och Fredrik till flygplatsen. När vi kommer fram till Palermo shock, bilar kör som galningar, vi ska gå över korsningen preci utanför tågstationen då det inte finns några övegångställen vid denna rundellkorsningen, undrar hur vi sak gå över då vi se massa människor bara gå öveer, så vi följer samma spår:). Går runt lite till vi möter Warda, Mads och Line. På kvällen då jag handlar en del, ska ta ut pengar på mitt kort får inte ut pengar men jag vet att jag har pengar på kortet, försöker på alla automater men går eej, står typ tagit ut för mycket pengar idag, å hade inte ens tagit ut några pengar så fattar nada desamma hände mej i Barcelona sist, hela resan inga pengar fick ta av Frefrik som ett litet barn kände jag mej.

Dagen därpå dags för bilhyrning, vi ska mötas kl 9 eftersom vi inte bodde på samma hotell, vi får inte ut bilarna fören vid 12 tiden snacka om sent men fick tag i att hyra bilar till slut. Vi ska köra mot Argrigento där vi ska övernatta, påvägen så kör vi mot Carleone där vi går runt å kikar lite. På kvällen när vi kommer fram till Argrigento checkar vi in på hotellet, konuktören säge då det ska bli fest här nere idag å typ ler, vi ba okeej (trodde inte d skulle va disko). Vi går ut å äter dricker har det kul, kommer tillbaka till hotellet vid halv 1 tiden, hör musik och när vi e framför hotellet e d fullt med folk det var disko i hotellet, inte nog med det vi måste stå i kön för att komma in till våra rum, men lyckas komma in på nåt sätt före andra ändå. Basen vibrerade ända till våra rum eftersom vi bodde på 2:a våningen, men så trött som jag var somnade jag direkt.

Dagen därpå ska vi köra mot Catania ( Mads Line och Warda ska ta flyget hem därifrån) så på vägen medan vi kör kommer det en buss och kör om oss EN BUSS!!jag trodde jag skulle dö hahah, körde vi så sakta, lr e d ba italienran som kör som galningar, jag tror mer på det andra alternativet. Iaf vi kommer fram till Catania till flygplatsen släpper av Mads Line och Warda. Nu är det dags för mej och köra, helvete tänkte jag ahr inget körkort eftersom jag tappade bort den 2 veckor före och sedan tänkte jag på traffiken med. Men som tur var gick det fint förutom att i staden körde dem som galningar fick uppvakta mer än vanligt. Säger som så klarar man att köra i Italien klarar man att köra varsom helst i världen.

Jag fredrik och Kesuke vill se på fotbollsmatchen Catania-Milan. Eftersom Piere sa till oss att det e lugnt med biljetterna vi kan köpa dem utanför stadiumet när vi e där så tänkte vi inte så mkt på det. När vi kommer fram efter 100 års letande efter att parkera bilen, så finns det inga biljetter alla e slutsålda! Typiskt! Men vi fick se matchen utan för stadiumet iaf, första halvleken. För vi skulle åka tillbaka mot Palermo som ör ca 3 timmars körning.

Vi beger oss för att åka tillbaka till Palermo. PÅ vägen är det inga problem, då Fredrik ringer mig Ines vi har ingen Bensik (han och Kesuke) vi måste stanna nånstans och tanka, detta var på motorvägen och vi hade nyligen åkt förbi en bensinmack, jag säger till han ta det lugnt vi hittar säkert en bensinmack på vägen (för vanligtvis finns det fullt med bensinmackar på motorvägar). Men nej vi hitta ingeet på een lång stund, då jag kör framför och ser en bensinmack MEN på andra sida, fortsätter köra samtidigt som jag ser att dem andra har stannat bakom, blev lite osäker om jag såg rätt eller inte, fortsätter köra dem är inte efter, ringer till Fredrik
-Var är ni?
-Det är en bensinmack här vi har stannat
-Jag vet men det är på andra sidan
-vi har stannat här ska gå över och hämta bensin, stanna med bileen vid sidan
-nej jag kan inte
-det e klart du kan

Så fick stanna mitt i ingenstans med ca 500 m framför dem, står där stilla själv va så rääddddd ba vänta på att dem skulle komma.

Så de kom till slut och vi kom säkert heem. Haha Fredik ba jag trodde vi åkte på luft sista metrarna innan dem stannade för att hämta  bensin. Haha df tänk lite innaaan =)

Sov i Palermo dagen efter gick lite sightseeing sedan var det dags att åka tillbaka hem:)
KOmmer hem helt dööd, meen har plugga presentation på italienska idag, fixade det fick gå te daniel för att fixa det å så fastna jag, så när jag kom hem la mej i sängen somna direkt så trött va ja.

Nu bli d lite pligg eftersom gått glipp om en del i helgen( jag som skulle plugga då med lite)

Ciaooo



















RSS 2.0